top2
2009.04.27.

Berobban egy kulcsszó: sertésinfluenza - megcsinálja valaki?

Nem kell nagy jóstehetség hozzá, ahogy az első sertésinfluenza gyanús egyén belép az országhatáron, úgy fog az egekbe szökni a sertésinfluenzára és a védőoltásokra irányuló keresések száma.

A Google Insights még nem ad adatokat Magyarországról a sertésinfluenza kulcsszóra, viszont az már látszik, hogy az influenza keresőszóval Mexikóban keresnek a legtöbben...

Mivel nem alakultak még ki a múltbéli bebetonozott erőviszonyok erre a keresésre, olyan téma ez, amivel kapcsolatban az lesz a nyerő, aki most beregisztrálja a sertésinfluenza.tld domain-t, ír néhány cikket a szóbanforgó járvánnyal kapcsolatban, szerez rá 1-200 backlinket és várja a járványt. Egyfajta védettséget ad ez az eljárás ugyanis, ha a betegség ellen nem, de pénzhiányra mindenképpen.

Ha csak a szokásos bulvár hisztéria kerekedik a járványból, jól lehet keresni AdSnese -el, ha valóban kitör a járvány komoly értéke lesz az oldalnak, a gyógyszeriparban rengeteg a pénz.

Vajon ki fog rárepülni?

Frissítés: ha már ennyi találat van a sertésinfluenza keresésre ezen a blogon, érdmes letesztelni az ékezetes domain erejét :)

bottom2
 Gyimesi András+ © 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.