top

Havidíjas keresőoptimalizálás

  Havidíjas keresőoptimalizálás

 

A szavakra /linkekre/ kattintva az oldalon belül az adott cikkrészhez tud jutni:

 

-        A havidíjas kereső optimalizálás előnyei:

 

-        Havidíjas optimalizálás lépései

 

-        Keresőoptimalizálás oktatóanyag

 

 

A keresőoptimalizálásról egy fontos dolgot tudni kell, sosem lehet azt mondani, hogy kész!

 

A havidíjas kereső optimalizálás a lehető legjobb módszer minden weblap tulajdonosnak, hiszen az oldala havi szinten optimalizálva van.

 

havidíjas seoA havidíjas keresőoptimalizálással folyamatosan, hónapról - hónapra javul a weblapja helyezése a keresőszavakra. Ahogy az elnevezéséből már lehet következtetni, ennél a szolgáltatásnál havonta fix összeget kell fizetnie a keresőoptimalizálásért, más költsége nincs. Az ára ennek az optimalizálásnak akkor is ugyanannyi, ha a keresőszavak elérték az első helyezést, nem kell sikerdíjas, vagy más rejtett költségre számítania.

 

Ami viszont nagy előny, hogy folyamatosan tud keresőszavakat cserélni, ez annyit tesz, ha valamelyik szó már jó helyen van, akkor mondhat új szót, amire szeretne előre kerülni, erre a sikerdíjas keresőoptimalizálás esetében nincs lehetőség.

 

 

 

A havidíjas kereső optimalizálás előnyei:

 

A szavakra /linkekre/ kattintva az oldalon belül az adott cikkrészhez tud jutni:

 

-        Ára olcsóbb, a sikerdíjas keresőoptimalizálásnál

 

-        A technika viszont ugyan az, mint a sikerdíjas esetében

 

-        Teljes weboldala optimalizálva van

 

-        Folyamatos a linkek kiépülése

 

-        Havi szinten kimutatást kap a helyezésekről

 

-        Havonta cserélhet keresőszavakat

 

 

Vegyük át az előnyöket egy kicsit részletesebben:

 

 -        Ára olcsóbb, a sikerdíjas keresőoptimalizálásnál

 

havidíjas keresőoptimalizálásEz valóban így van, a sikerdíjas keresőoptimalizálás esetében, amikor egy szó eléri az első oldalas helyezést, akkor havi szinten 10.000.-Ft –tól - 20.000.-Ft -ig terjed egy keresőszónak a havi ára.

Tehát, ha 5 keresőszóra első oldalon van a weblapunk, akkor annak az ára 50.000.-Ft -tól – 100.000.-Ft -ig terjed havi szinten és erre jön még az áfa.

A havidíjas kereső optimalizálás ára ehhez képes pedig minden hónapban 20.000.-Ft+áfa.

 

 -        A technika viszont ugyan az, mint a sikerdíjas esetében

 

havidíjas kereső optimalizálás áraA módszer szinte ugyan az, mint a sikerdíjas keresőoptimalizálás esetében, hiszen egyféleképpen lehet keresőoptimalizálást végezni.

Így, akik arra gondolnak, hogy több mindent kapnak, vagy jobb az egyik szolgáltatás a másiknál, azok tévednek.

Így mindenki döntse el saját maga, neki melyik a szimpatikusabb megoldás.

 

 -        Teljes weboldala optimalizálva van

 

weboldal optimalizálásA keresőoptimalizálás esetében a legjobb, ha a teljes weblap át van nézve, a hibák ki vannak javítva és minden aloldal, plusz a főoldal is havi szinte kap linkeket.

Így a teljes weblap optimalizálva van, hiszen egy weblap akár 10-20 keresőszóra is első oldalon lehet, ha megfelelőek a beállítások és folyamatosan erősödik a teljes oldal.

Mi nem csak a weboldala főoldalát optimalizáljuk, hanem a teljes weblapot, aloldalanként, a megfelelő releváns keresőszavakra.

 

 -        Folyamatos a linkek kiépülése

 

Havidíjas linképítésA linképítés gyorsasága fontos szerepet játszik már az új Google irányelvek szerint. Míg régen a gyors linképülés gyors sikert hozott, napjainkban gyors büntetést eredményez.

Ezért kell nagy figyelmet fordítani a linkek minőségére, anchor textjére, és a kiépülés folyamatosságára. A Pr linképítés cikkünket itt olvashatja.

 

 

 -        Havi szinten kimutatást kap a helyezésekről

 

havidíjasNagy figyelmet fordítunk a kommunikációra, hiszen ügyfeleink értesítése nagyon fontos. Ezért havi szinten értesítést küldünk a helyezések javulásáról, esetenként romlásáról.

A helyezések vizsgálatával látszik munkánk eredménye, így havonta meggyőződhet a munkánkról.

 

 

 -        Havonta cserélhet keresőszavakat

 

keresőszavakA keresőszavak cseréje nagyon fontos és ez nagy különbség a sikerdíjas és a havidíjas optimalizálás között, hiszen a sikerdíjas esetében nincs lehetőség keresőszavak cseréjére, mivel a szavak helyezése az elszámolási alap.

A havidíjas optimalizálás esetében viszont annyiszor mondhat nekünk új keresőszót, amennyiszer csak szeretne, hiszen ha van olyan szó, amire úgy gondolja megfelelő a helyezése, akkor érdemes váltani és újabb keresőszavakra is előre optimalizálni a weblapot.

Ez ebben az esetben azért lehetséges, mivel a havi optimalizálás ára fix.

 

 

Havidíjas optimalizálás lépései

 

 A szavakra /linkekre/ kattintva az oldalon belül az adott cikkrészhez tud jutni:

 

 -        Keresőszavak kiválasztása

 

 -        Weboldal elemzés

 

-         Tartalom írás

 

-         Weboldal beállítása

 

-         Linképítés

 

-         Közösségi marketing

 

 

Nézzük át a lépéseket egy kicsit részletesebben:

 

  -         Keresőszavak kiválasztása

 

keresőoptimalizálásA havidíjas kereső optimalizálás a keresőszavak kiválasztásával kezdődik. Segítünk kiválasztani azokat a keresőszavakat, amikre valóban érdemes elől lennie a keresőben, és amikre valóban érkezni is fog látogatója és vásárlója.

A keresőszavak kiválasztása az egyik legfontosabb lépése a keresőoptimalizálásnak.

Amennyiben nem jól választjuk meg a keresőszavakat, és olyan szavakra jut előre a weblapunk amikre nem érkezik vásárló, akkor a keresőoptimalizálás semmit nem ért.

 

keresőszavak kiválasztásánál ezért több fontos dolgot is meg kell nézzünk.

Szempontok lehetnek: mennyien keresnek az adott szóra, mekkora a konkurencia, vidéken vagyunk-e vagy Budapesten, országosan akarunk-e értékesíteni, illetve a long tail keresőszavak is értékesek lehetnek!

 

  -        Weboldal elemzés

 

weboldal elemzésA weboldal elemzése kihagyhatatlan feladat, hiszen így tudjuk meg, mik azok a beállítások amik még hiányoznak ahhoz, hogy jól tudjon teljesíteni weblapunk a keresőkben.

Az elemzés során megtudjuk mennyire releváns az oldalunk a keresőszavakhoz, így sok esetben a weblapokra tartalom írás szükséges a relevancia növelése érdekében.

Az elemzés megmutatja még a hibás elemeket, így a forráskód javítandó részeire és fény derül. Technikailag is át van nézve a weboldal és tartalmilag is. A hibákat és a javítandó elemeket is segítünk kijavítani, vagy akár a konkrét hibát javítjuk is. A linkeket is megvizsgáljuk és javaslatokat teszünk a további link népszerűsítésre.

 

 -         Tartalom írás

 

seoA tartalom fontos, és elengedhetetlen. Két dolog miatt is fontos az egyik a látogató, a másik a helyezés.

Látogató szempontjából, azért fontos, hiszen keresi a látogató, amire kíváncsi, de ha nincs a weblapunkon meg a kellő tartalom az adott témáról, máris látogatót veszítettünk vagy épp vásárlót.

A második a helyezés, a Google panda frissítés figyelmet fordít a weblapok tartalmára, vizsgálja a weblapokat relevancia szempontjából, és ezt a tartalommal tudja vizsgálni. Amennyiben viszont kevés és nem is releváns a tartalmunk, a helyezésünk romlani fog. A tartalom megírásában tudunk Önnek segíteni ha elakadna, de ránk is bízhatja azt teljes egészében. A tartalomírás cikkünket itt olvashatja.

 

 -         Weboldal beállítása

 

Weboldal beállításaA következő lépés a weblap beállítása, az elemzésből megtudtuk, miket kell javítani.

A legtöbb esetben a Title, Meta adatokat kell helyesen átírni, és relevánsra alakítani az adott oldalhoz.

További beállítások lehetnek még a www – www nélküli mód alkalmazása, a forráskód hibák javítása, a képek optimalizálása, H1- H2 tagok beillesztése, belső linkek létrehozása.

A beállítások sora nagyon hosszú, sok mindent vizsgálnak az elemzések, de nem minden szempont egyenlő arányban fontos a helyezésre nézve. A beállításokban és a hibák javításában segítségére vagyunk a lehető legjobb helyezés elérése érdekében.

 

 -         Linképítés

 

H-well kft pr linképítésA linképítés azaz a külső hivatkozások kiépítése.

A linképítés nagy hatással van a weblap helyezés javulására, de nagyon fontos a minőségi linképítés.

Az általunk biztosított linkek erős Google bizalommal rendelkező weblapokról érkeznek, így erősítve az Ön helyezését. A havidíjas optimalizálás során folyamatosan biztosítunk havonta új weblapokról erős linkeket, PageRank linkeket, blog linkeket, magazin linkeket, cikk oldal linkeket.

A linkek releváns szövegkörnyezetbe vannak beágyazva, így biztosítva a relevanciát.

 

 -         Közösségi marketing

 

facebook marketing optimalizálásA havidíjas keresőoptimalizálásunk egyik újdonsága a Facebook marketing optimalizálás. Ez röviden annyit jelent, hogy a facebookot is felhasználjuk ahhoz, hogy Önnek a lehető legjobb legyen a helyezése.

A Google irányelvei szerint egy weblap akkor tud a sikerre törni, ha minél szerte ágazóbban kap külső hivatkozásokat, ahonnan látogatók is érkeznek. Így ha jobban belegondolunk, a Facebook az egyik legjobb ilyen lehetőség.

Mi már ezt az új optimalizálási módszert is biztosítjuk Önnek Magyarországon elsőként.

 

 

Keresőoptimalizálás oktatóanyag

 

 

keresőoptimalizálás tanfolyamA havidíjas kereső optimalizálás valóban sikerre tudja lendíteni a helyezését.

Amennyiben további információt szeretne a keresőoptimalizálás szolgáltatásról és nem csak a havidíjas keresőoptimalizálásról akart olvasni, javaslom regisztráljon ingyenes keresőoptimalizálás oktatóanyagunkra, ahol bővebben bele merülhet a keresőoptimalizálásba.

 

Az oktatóanyag 4 részes és sok hasznos információt tartalmaz a keresőoptimalizálásról.

 

Regisztráljon a képre kattintva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

middlebg
 Gyimesi András+ © 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.