newsletter


top

Ingyenes keresőoptimalizálás oktatóanyag

Miért érdemes feliratkozni ingyenes keresőoptimalizálás oktatásunkra?

 

 

  A szavakra /linkekre/ kattintva az oldalon belül az adott cikkrészhez tud jutni:

 

-       Könnyen alkalmazható tippek, hasznos információk:

 

-       Saját kezébe veheti honlapját:

 

-       Laikusok számára is érthető megfogalmazás:

 

-       Teljesen ingyenes oktatás:

 

-       Kényelmes tanulás:

 

-       Saját tapasztalatokon alapuló oktatás:

 

-       Konzultáció lehetősége:

 

-       Egyéni elemzés:

 

 

-        Könnyen alkalmazható tippek, hasznos információk:


Bizonyára Ön is találkozott már olyan keresőoptimalizálással foglalkozó honlapokkal, ahol nem talált érthető, alkalmazható tippeket a keresőoptimalizálással kapcsolatosan. Az egyik oldalon csupa ködösítést, általánosítást olvashat. A másikon pedig olyan kifejezéssekkel, idegen szavakkal próbálnak imponálni az Olvasó számára, melyek érthetetlenek. Az ilyen honlapokat/cégeket jobb elkerülni, hisz valószínűleg Ő maga sem érti a pontos összefüggéseket. Ám az is előfordulhat, hogy szándékosan tartja az érdeklődőket tudatlanságban, a megtévesztés jegyében.

A mi cégünk oktatóanyaga minden ködösítést kerül, tényszerű információkhoz juthat, melyeket könnyedén alkalmazhat is saját weboldalán!

 

-        Saját kezébe veheti honlapját:

 

Végre megértheti, elsajátíthatja a keresőoptimalizálás alapjait ingyenes oktató anyagunk segítségével. Részletesen leírjuk, hogy mi működik a keresőoptimalizálásban, illetve mit kell kerülnünk annak érdekében, hogy elkerülhessük a Google büntetéseket. Célunk, hogy olyan SEO tippeket kapjon, amivel több látogatóhoz, végül pedig több vásárlóhoz jusson a kereső által. Nem kell többé attól tartania, hogy megtévesztés áldozata lesz, így saját kezébe tudja venni honlapja irányítását.

 

-       Laikusok számára is érthető megfogalmazás:

 

Ahhoz, hogy megértse a keresőoptimalizálás lényegét, nem kell informatikusnak lennie! Mivel a mi célunk, hogy segítsük a kis vállalkozókat, ezért még a legbonyolultabb folyamatokat is érthetően magyarázzuk el. Tehát laikusok számára is egyértelművé válik minden keresőoptimalizálással kapcsolatos fogalom és munkafolyamat. Sőt, cégünk számára olyannyira fontos az érthető, könnyen elsajátítható oktató anyag elkészítése, hogy felkértünk jó pár, a keresőoptimalizálásban abszolút nem jártas személyt az átolvasásra. Ezzel tökéletesen kiküszöböltük az esetleges hibákat. Tehát nem kell attól félnie, hogy idegen szavakkal, érthetetlen megfogalmazással találja szemben magát.

 

-       Teljesen ingyenes oktatás:

 

Általában olyan cégekkel találkozhatott ez idáig, ahol több százezer forintos keresőoptimalizálás képzésekkel, tanfolyamokkal kecsegtettek. Ezen cégeknek nem az a céljuk, hogy érthetően magyarázzák el a keresőoptimalizálás lényegét. Csupán pénzszerzés céljából foglalkoznak ilyen oktatásokkal. Sok esetben a tanfolyam végén sem gazdagszunk érdemleges információkkal, SEO tippekkel.

Mivel nekünk kizárólag az Ön bizalma a cél, ezért szívesen ajánljuk fel keresőoptimalizálás oktató anyagunkat ingyenesen! Hisz mi szeretnénk, hogy átlássa a keresőoptimalizálással kapcsolatos fogalmakat, folyamatokat. Így nem kell azzal szembesülnie, hogy több százezer forintot kidobott egy haszontalan oktatásra.

 

-       Kényelmes tanulás:

 

A keresőoptimalizálás oktatásunk további nagy előnye, hogy nem kell elhagynia otthonát, nem kell kurzusokra járnia. Tisztában vagyunk vele, hogy lehetetlen olyan időpontot találni, mely mindenki számára egyaránt megfelel. Ezért mi nem kérünk senkit arra, hogy változtasson időbeosztásán. Egy sokkal praktikusabb módját választottuk a keresőoptimalizálás oktatásunknak. Mindenkinek a személyes e-mail címére küldjük az egyes oktató anyagainkat. Így lehetővé tesszük azt, hogy kényelmesen, megfelelő ütemben sajátítsa el a  keresőoptimalizálás alapjait.

 

-       Saját tapasztalatokon alapuló oktatás:

 

Keresőoptimalizálás oktató anyagunk kerüli a „száraz” részeket, nem fog találkozni tankönyvi ismeretekkel. A mi cégünk mindig is a tapasztalatok megszerzésének híve volt. Éppen ezért valódi, saját tapasztalatokon alapuló SEO technikákat, remekül működő trükköket tanulhat. Véleményünk szerint ez sokkal lényegesebb, mint egy halom keresőoptimalizálással kapcsolatos könyvet olvasnunk, melynek a felét sem értjük. Az érdektelen szakmai dolgokat, valóban sikeres keresőoptimalizálás folyamatokkal, trükkökkel helyettesítettük. Így nem csak érthetőbb lett oktató anyagunk, de igazán hasznossá is vált a benne rejlő minden információ.

 

-        Konzultáció lehetősége:

 

Nem kell attól sem félnie, hogy a keresőoptimalizálás tanfolyam/oktatás nem elég interaktív! Ugyan nem személyesen adjuk le az anyagot, hanem e-mailben továbbítjuk, ám lehetőséget biztosítunk Önnek a konzultációra is. Ez azt jelenti, hogy ha kérdések merülnek fel Önben a keresőoptimalizálással kapcsolatban, akkor szívesen válaszolunk rájuk. Írja meg kérdéseit e-mailben, mi azon leszünk, hogy minél előbb és minél részletesebben megírjuk válaszunkat!

 

-        Egyéni elemzés:

 

A keresőoptimalizálás tanfolyamunk befejezése után, arra is lehetőséget ad cégünk, hogy a saját weblapját, saját céljait és eredményeit elemezzük ki. Mindezt azért, hogy valódi sikereket érhessen el a keresőben. Bármilyen kérdése van, bármilyen gondja van a keresőoptimalizálás terén, mi hasznos segítséget nyújtunk!

 

 

 

Úgy érzem, hogy elegendő okot soroltunk fel, hogy bizalmát cégünkbe fektesse. Jelentkezése keresőoptimalizálás oktató anyagunkra/képzésünkre semmilyen kötelezettséggel nem jár! Teljesen ingyenesen juthat hozzá hasznos, laikusok számára is érthető információkhoz, trükkökhöz ebben a témában. Regisztráljon és legyen képben a keresőoptimalizálással kapcsolatban!

middlebg
 Gyimesi András+ © 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.