top

Komplex Google Keresőptimalizálás

 Komplex Google keresőoptimalizálás

 

google keresőoptimalizálás A Komplex szó önmagában már mutatja, hogy egy összetett Google keresőoptimalizálást végzünk el. Hisz fontos, hogy a weblapja ne több kézen kerüljön át, mire teljesen tökéletesítve lesz!

Cégünk a Google keresőoptimalizálás minden folyamatában tud Önnek segíteni és el is tudjuk azokat végezni, így folyamatosan javítva a weblapja helyezését!

A Komplex Google keresőoptimalizálásunkba beleépítettünk minden új és régi Google keresőoptimalizálási folyamatot, amivel a weblap a lehető legjobban fog teljesíteni a Google keresőben!

 

A szavakra /linkekre/ kattintva az oldalon belül az adott cikkrészhez tud jutni:

 

-        Keresőoptimalizálást az alapoktól érdemes kezdeni

 

-        Komplex Google keresőoptimalizálás részletei

 

-       Ingyenes Google keresőoptimalizálás oktatóanyag!

 

 

Keresőoptimalizálást az alapoktól érdemes kezdeni

 

 

A Google keresőoptimalizálás sok olyan részletet is magába foglal, amire kezdőként nem is gondolnánk, csak hogy pár fontosabbat kiemeljünk:

 

A szavakra /linkekre/ kattintva az oldalon belül az adott cikkrészhez tud jutni:

 

-       Domain név választás és tárhely

 

-       Keresőszavak kiválasztása

 

-       Weboldal készítés

 

-       Tartalom írás

 

-       Weboldal elemzés

 

-       Weboldal beállítása

 

-       Linképítés

 

-       Közösségi marketing

 

 

Amennyiben valóban sikerül, még a domain név választás előtt megismerkedni a keresőoptimalizálással, valóban sok hasznos és értékes információval gazdagodhatunk, ami a későbbiekben a weblapunk helyezésére lehet pozitív hatással!

Ami azonban a tapasztalat, hogy a legtöbben már rendelkeznek saját domainnel, és kész weblappal, mire a keresőoptimalizálással megismerkednek!

Keresőoptimalizálást elméletben meg lehet tanulni, és nem is sokat kell utána olvasni, de annál nehezebb valóban el is végezni a munkafolyamatokat!

 

 

Komplex Google keresőoptimalizálás részletei

 

A Komplex Google keresőoptimalizálás keretein belül minden egyes folyamat elvégzésében tudunk Önnek segíteni, így az alapoktól indulva tudunk együtt dolgozni. Ám az sem jelent gondot számunkra, ha Önnek valaki már optimalizálta a weblapját és kíváncsi lenne a mi szaktudásunkra! Ilyen esetekben is állunk rendelkezésre!

A lentebb leírtak csak a fontosabb dolgokat tartalmazzák, de ennél bővebben kell majd a  Google keresőoptimalizálásba segítenünk!

 

-       Domain név választás és tárhely

 

domainAmennyiben nem rendelkezik domain névvel, segítünk a lehető legjobb kiválasztásában. Itt egyeztetünk az Ön elképzeléseiről, és ezek után megvizsgáljuk a még szabad domain neveket, amik szóba jöhetnek!

A tárhely szolgáltatót is érdemes jól megválasztani, mekkora tárhelyet biztosít, és arra több domaint is fel lehet esetleg tölteni több weblappal.

Ami még fontos, hogy ne legyenek kimaradások a weblap működésében!

 

-       Keresőszavak kiválasztása

 

kulcsszóA keresőszavak kiválasztása a lehető legfontosabb!

Ezen áll vagy bukik az, hogy mekkora lesz a weblapunk látogatottsága, illetve megtalálnak-e minket a potenciális vevők!

Érdemes 20-30 keresőszót is megvizsgálni, a lehető legjobbak kiválasztása érdekében.

 

Szempontok lehetnek: mennyien keresnek az adott szóra, mekkora a konkurencia, vidéken vagyunk-e vagy Budapesten, országosan akarunk-e értékesíteni, illetve a long tail keresőszavak is értékesek lehetnek! Megvizsgáljuk az Ön által megadott keresőszavakat is, illetve javasolunk további keresőszavakat, amennyiben azok nem megfelelőek.

 

-       Weboldal készítés

 

weboldalAmennyiben még készül weblapja, tanácsokat tudunk adni annak érdekében, hogy az adott honlappal a későbbiekben könnyebb legyen a munka, és hogy a beállítások segítsenek a weblap helyezésén!

Amennyiben a weblap kész, akkor is a programozót érdemes felkeresni és a következőket kérni, hogy állítsa be.

 

A weboldal elkészítéshez fontos tanácsok a következő lennének:

  • Legyen admin felülete a weblapnak, ami könnyedén kezelhető, ha épp tartalmat szeretnénk módosítani vagy képet feltenni.
  • Az admin felületen lehessen létre hozni egyedi url-eket.
  • Minden oldalnak lehessen beállítani egyedi Title, Meta adatokat. Ez a lehető legfontosabb, ezt a legtöbb weblap készítő cég kifelejti a weblap létrehozásakor!

 

-       Tartalom írás

 

 tartalomA tartalom létrehozása több szempontból is lényeges!

A tartalomírásnál arra kell figyelni, hogy a weblapunkat a látogatók megtalálják. Értékes információkat kell közölnünk.

A tartalom hossza minimum 1000 karakter legyen, felső határ nincs.

Amennyiben a weblapja tartalomszegény, nincs ideje vagy ötlete mit is kellene írni, szívesen tudunk a tartalmak írásában segíteni!

Fontos a tartalomnál, hogy egyedi legyen, nem szerepelhet más weblapon, illetve minden aloldalunkra külön-külön meg kell írnunk az adott keresőszavunkra a megfelelő tartalmat! A tartalom írásról olvasson többet tartalomírás oldalunkon!

 

-       Weboldal elemzés

 

elemzésA weboldal elemzéssel rámutatunk a weblapja hiányosságaira, és feltárjuk a hibákat, amik miatt nem tud előrejutni a honlap a kiválasztott keresőszóra.

Az elemzés tartalmi szinten, technikai szinten, közösségi marketing szinten és linkmarketing szinten vizsgálja meg a weblapját!

Ezek azok a tényezők, amiket ha javítunk, a helyezésünk is biztosan pozitív irányba fog mozdulni!

Az elemzés elvégzése után megbeszéljük Önnel a talált hibákat, és rámutatunk hogyan kellene azokat javítani! Keresőoptimalizálás weboldal elemzés bővebben!

 

-       Weboldal beállítása

 

meta adatokAz elemzéseknek köszönhetően megtudtuk mik a hibák, így jöhetnek a beállítások!

 

Az esetleges hiányosságokat fogjuk beállítani, amik lehetnek Title, Meta adatok, H1 tagok, képek optimalizálása, www – www nélküli mód, forráskód hibák, belső linkek, stb.

 

Rengeteg tényezőt kell megvizsgálni, de nem minden egyenlően fontos szempont!

A legfontosabb beállításokkal kell kezdeni, így a helyezésünk biztosan javulni fog, utána jöhetnek a további apróbb finomítások!

 

-       Linképítés

 

linkmarketingA linképítés annyit jelent, hogy külső hivatkozásokkal erősítjük a weblapját!

Itt tulajdonképpen erős honlapokra teszünk ki releváns cikkeket, és ezekből a cikkekből meglinkeljünk az Ön weblapját.

Így a Google érzékeli a kiépített hivatkozásokat, és ezeknek a hatására viszi előre az Ön weblapját a megadott keresőszavakra!

A linképítésről bővebben is tájékozódhat, olvassa el a pr linképítés cikkünket!

 

-       Közösségi marketing

 

facebookA cégünk legújabb újítása a közösségi marketing optimalizálás, ami röviden annyit tesz, hogy a jobb helyezés érdekében felhasználjuk a facebookot is.

Ez azért lényeges, mert egy weblapnak akkor van értéke a Google szerint, ha szerteágazóan megjelenik mindenhol az interneten.

Ha jobban belegondolunk, akkor a facebook használata tökéletes ehhez!

 

 

 

Ingyenes Google keresőoptimalizálás oktatóanyag!

 

oktatóanyag

Javaslom azonban, hogy iratkozzon fel ingyenes keresőoptimalizálás oktatóanyagunkra, ahol részletesen bemutatjuk Önnek a keresőoptimalizálást.

 

Itt kellőképp el tudja sajátítani a fogalmakat, mi mit is jelent, illetve adunk kellő instrukciót a megvalósításhoz, ha esetleg saját maga szeretné elkezdeni a weblapja keresőoptimalizálását!

 

Az oktatóanyagnak a lényege, hogy bemutassuk a laikusoknak a keresőoptimalizáláshoz kapcsolódó fogalmakat, és megismerjék ennek munkafolyamatait.

 

 

Érdemes elolvasni anyagunkat azoknak is, akik szakemberre bíznák honlapjuk optimalizálását.

Így meggyőződhet a cég szakértelméről, nem tudják megtéveszteni!

middlebg
 Gyimesi András+ © 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.