top

PR Linképítés

Ismerkedjen meg a linképítéssel

 

 A szavakra /linkekre/ kattintva az oldalon belül az adott cikkrészhez tud jutni:

 

-        Pr linképítés Velünk, a jelenlegi legjobb módszerekkel

 

-        Mi a linképítés?

 

-        Mi a PR linképítés?

 

 -       Mennyi idő kell a sikerhez?

 

-        Hogy biztosra mennyünk

 

 -       Mivel nyújtunk többet, mint mások

 

 

 

Pr linképítés Velünk, a jelenlegi legjobb módszerekkel

 

Sok éve végzünk linképítést különböző weboldalaknak a Google.hu aktuális irányelveinek megfelelően, melyek sikerességét az általunk nem csak napokra, hetekre, hanem tartósan első oldalakra bejuttatott weblapok igazolják. Az alapos és hatékony munka eredményeként, hosszú ideig élvezheti az előkelő pozíciót, amely további sikereket vonz magával.

 

Gondolunk ez alatt weboldala népszerűségére, illetve szélesebb ügyfélkörre az Ön által kínált termékekhez vagy szolgáltatáshoz! Havidíjas keresőoptimalizálás írásunkat itt olvashatja.

 

 

Mi a linképítés?

 

A linképítés lényege, hogy a saját weblapunk másik weblapokról kap hivatkozást, vagyis linket!

A link egy kattintható hivatkozás, ami átvezeti a látogatót egy másik weblapra. A linkek a helyezésre vannak hatással, és legtöbbször ezért adnak a weblapok egymásnak linkeket, hogy a Googleben való helyezést javítsák linkek kiépítésével.

A linképítéshez egyedi tartalmú cikket kell írni a másik weblapra, és a tartalomból kell meghivatkozni a saját weblapunkat, így tudunk linket létre hozni.

 

Itt egy példa kép a folyamatosan kiépülő linkekről.

A képen is az látszik, hogy a weblapnak folyamatos volt a linképítése havi szinten.

 

A linképítés azonban ennél jóval összetettebb és bonyolultabb folyamat, hiszen sok szempontot kell figyelembe vennünk a linkelés közben és előtte is!

Pár fontosabbat említve:

·       Fontos a relevancia, a link milyen releváns szövegből érkezik.

·       Fontos a weblap erőssége, Google bizalma, ahonnan a linket kapjuk!

·       Fontos a weblap PageRank értéke, ami hivatkozik ránk!

·       Fontos a hivatkozás anchor textje!

·       Fontos a folyamatosság a linképítésben, és nem a gyorsaságon van a hangsúly.

 

 

Mi a PR linképítés?

 

A Pr a PageRank értéket jelenti, ami a Google egyik mérőszáma arra, hogy egy weblap milyen erős, és mennyire értékes hivatkozást tud adni nekünk.

A PageRank egy mérőszám amit 0-10 ig skáláz a Google.

A Pr érték hazánkban: pr2-pr3-pr4 ezek az értékek már jónak számítanak, és kimagaslónak a pr5-pr6-os oldalakat tekintjük.

 

Az általunk végzett pr linképítés a következőképp néz ki:

A weblapok, melyekre az egyedi tartalmú cikkek kerülnek felhelyezésre, magas Pr, azaz PageRank értékekkel rendelkeznek, amelyek fontos szerepet játszanak abban, hogy a Google felé minél nagyobb bizalmat ébresszenek.

 

A mi weblapjaink megbízható és erős linkeket adnak, hiszen sok éves bizalommal rendelkeznek a Google szemében. Ezért a linkek, melyeket elhelyezünk az 1000-1200 karakteres mindig megújuló egyedi szövegekben, úgymond nagyobb löketet képesek adni weboldalának és aloldalainak. Ezzel érjük el, hogy bejuthasson a sokak által áhított első oldalra!

 

A keresőszavak meghatározása szintén fontos lépés a linképítés során, hiszen a megfelelő kulcsszó kiválasztása befolyásolhatja a későbbi eredményt. Amennyiben igényli, segítséget nyújtunk Önnek a legalkalmasabb keresőszavak megadásához is!

Olvasson bővebben a Komplex Google keresőoptimalizálásról.

 

 

Mennyi idő kell a sikerhez?

 

Mivel vállalkozása weboldaláról van szó, érthető, hogy minél előbb szeretné azt az első oldalon látni a keresőben.

 

Előfordulhat, hogy más cégek ajánlatai rövidebb idő alatt ígérik a bejutást, mégis fontos tisztában lenni azzal, hogy a hatékony eredményhez idő kell! Ez az idő lehet néhány nap, hét, de hónap is, nagyban függ a weboldal minőségétől és jelenlegi helyezésétől is, amely nem elhanyagolható.

 

Az általunk végzett munka minden esetben a legalaposabb eljárásokat takarja, melyet nagy gonddal végzünk, mintha saját weboldalról lenne szó, hiszen célunk, hogy helyezése stabil és szilárd legyen!

 

 

 

 

Hogy biztosra menjünk!


Sokszor előfordul, hogy ránézésre kiváló, színes és sokfunkciós weboldalt látunk magunk előtt.

 

keresőoptimalizálásÁm sok esetben ez csak a felhasználók felé bír jelentőséggel, hiszen függetlenül attól, hogy a felhasználóbarát felületek több látogatót vonzanak, a mi munkánk sikerességéhez ezen látszat dolgok mögötti információk még nagyobb horderővel bírnak.

Mint ahogy a vállalkozások általában felmérik a konkurenciájukat, úgy igény szerint a Pr linképítés során is megtesszük ezen lépéseket a linképítés szemszögéből.

 

Ahhoz, hogy valóban eredményesen és hosszú távon megőrizhesse előkelő helyezéseit a Google találati listákon, további kiegészítő szolgáltatások is elérhetőek, melyek szintén hozzájárulnak weboldala tökéletességéhez és ezáltal a rangosabb helyezéshez. Igény szerint elvégezzük azon szükséges beállításokat, melyek alapossága elmaradt weboldala készítésekor. Sok esetben ez az oka annak, hogy az oldal egyszerűen nem jut előrébb.

 

Számos lehetőség rendelkezésre áll, forduljon hozzánk bizalommal!

Keresőoptimalizálás tanácsadás.

 

 

Mivel nyújtunk többet, mint mások

 

  • Mindig a leghatásosabb és legújabb irányelvek szerint dolgozunk, melyeket az eddigi és nemzetközi tapasztalatok is erősítenek, s melyre garanciát vállalunk! Folyamatosan tisztában vagyunk a változásokkal, ezért hibák nem fordulhatnak elő!
  • Amit ígérhetünk, az ügyfélbarát kommunikáció, a folyamatos rendelkezésre állás és persze a maximális törődés! Ügyfeleink bátran kérdezhetnek tőlünk, mindig elérhetőek vagyunk!
  • Nálunk csak azért fizet, amit igénybe szeretne venni!

 

A Pr linképítést magas PageRank értékű oldalakon végezzük, Pr2, Pr3, Pr4, illetve Pr5 és Pr6 értékűeken is. Ezek az erős weblapok erőteljes, megbízható linkeket adnak az Ön weboldalának is, melyhez hozzájárul a cikkek időarányos felhelyezése is, valamint további átfogó munkánk.

Olvasson a Sikerdíjas keresőoptimalizálásról.

 

 

 

 

middlebg
 Gyimesi András+ © 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.