top

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

 

 A szavakra /linkekre/ kattintva az oldalon belül az adott cikkrészhez tud jutni:

 

-       Sikerdíjas kereső optimalizálás előnyei

 

-       Sikerdíjas optimalizálás lépései

 

-       Egy szép weblap még semmit nem ér

 

-       Mit kell a keresőoptimalizáláshoz tennie

 

-       Linképítés a keresőoptimalizálás egy része

 

 

Szeretné, ha weboldala, webáruháza a Google találatok élmezőnyében szerepelne akár több keresőszóra is?

 

sikerdíjas seo

Cégünk által nyújtott munkára garanciát vállalunk!

Önnek nem lesznek fölösleges kiadásai, hiszen a sikerdíjas kereső optimalizálás során csak azokért a helyezésekért fizet, melyeket valóban elértünk!

 

Az egy éves szerződés mellett helyezéseit és költségeit napi szinten nyomon követheti az általunk biztosított online felületen, ezért minden nap pontosan tisztában lehet vele, hogy hányadik helyen áll weboldala és annak aloldalai a meghatározott keresőszavakra.

 

 

 

 

Sikerdíjas kereső optimalizálás előnyei

 

 

sikerdíjas keresőoptimalizálásA sikerdíjas kereső optimalizálás nagy előnye a garancia, sok weboldal tulajdonos garanciát szeretne az optimalizálásra, számukra ez a keresőoptimalizálás a megfelelő.

A garanciát az jelenti, hogy az ügyfél a kiválasztott keresőszóra, amire optimalizálva van a weboldal, csak akkor kezdi el fizetni, ha a keresőszó bejutott a megbeszélt helyezésre. Addig semmi költsége nincs.

 

Ezek után is, nem egy egyszeri nagy összegű sikerdíjjal kell számolnia, hanem napi szintű helyezés árakkal, tehát minél jobb a helyezés, annál nagyobb a napi összeg. Ami körülbelül keresőszavanként az első oldalas helyezés esetében havi 10.000.-Ft és 20.000.-Ft +áfa összegre tehető. A sikerdíjas optimalizálás drágább, mint a havidíjas keresőoptimalizálás, de itt van garancia.

Így a keresőoptimalizáló akár hónapokig ingyen optimalizálja a weblapot a siker érdekében, mire a keresőszó eléri a fizetett pozíciót.

 

A napi helyezések és árak online adminisztrációs felületen vannak vezetve, ahova az ügyfél belépő kódot kap és láthatja napi szinten a helyezéseket és a hozzájuk tartozó árakat keresőszavanként Igy összesítve megkapja a havi keresőoptimalizálás árat is ami alapján a számla is érkezni fog.

Tehát egy folyamatos kimutatást is kap a helyezésekről, és láthatja a folyamatos javulást.

 

Fontos különbség a sikerdíjas és a havidíjas keresőoptimalizálásnál, hogy a sikerdíjas kereső optimalizálás esetében minimum 5 keresőszót meg kell adnia az ügyfélnek, és nincs lehetősége a keresőszavak cseréjére. Csak a keresőszavak számát bővítheti, mivel a keresőszavak helyezése az elszámolási alapja a sikerdíjas keresőoptimalizálásnak.

 

 

Sikerdíjas optimalizálás lépései

 

A szavakra /linkekre/ kattintva az oldalon belül az adott cikkrészhez tud jutni:

 

-       Keresőszavak kiválasztása


-       Weboldal elemzés


-       Tartalom írás


-       Weboldal beállítása


-       Linképítés


 

-       Keresőszavak kiválasztása

 

keresőszóÜgyfelünkkel közös megbeszélés alapján kiválasztjuk a megfelelő keresőszavakat. A keresőszavak kiválasztása fontos, hiszen ezekre a keresőszavakra fognak érkezni a látogatók a weblapunkra. Ha nem jól választjuk meg a keresőszavakat, nem lesznek látogatóink, akikből a vevők, megrendelők lesznek.

Pár fontosabb tényező a keresőszavak kiválasztásánál: országosan akarunk értékesíteni vagy csak Budapesten – Vidéken, mekkora a konkurencia a keresőszóra, mennyien keresnek a szóra havi szinten. Long tail szavakat is érdemes választani.

 

-       Weboldal elemzés

 

weblap elemzésKövetkező lépés a weboldal elemzés, a kiválasztott keresőszavakhoz mérten megvizsgáljuk a weblap relevanciáját, és megnézzük megfelelőek-e a beállítások.

Elemző programunk segítségével megtudjuk a javítandó és a hibás részeket is weblapról.

Ezeknek a javítandó és hibás részeknek a javítása fontos a jó helyezés elérése érdekében. A legtöbb weboldalon tartalom írás is szükséges a relevancia növelése érdekében. A weboldal elemzés során a weblapra mutató külső linkeket is átnézzük így feltárjuk a weblap linkprofilját.


 

-       Tartalom írás

 

seoA legtöbb weboldal tartalom szegény, pedig a megfelelő és releváns tartalom nagyon fontos a helyezés és a látogató megtartása érdekében is.

Amennyiben nincs elég releváns tartalom a weblapunkon a relevancia hiánya miatt nem jut a weblap jó helyezésre.

A látogató szemszögéből nézve, pedig, ha nincs meg a megfelelő tartalom amiért a weblapunka érkezett, ki fog lépni a weblapunkról és tovább keres. A tartalom írásban tudunk segíteni, így ránk bízhatja ezt a feladatot is.

Tartalomírás cikkünket itt olvashatja.


 

-       Weboldal beállítása


meta leírásA weblap elemzésből megtudtuk, miket kell javítani, vagy átállítani a megfelelő beállítások érdekében, amitől relevánsabb lesz weblapunk és a helyezése is javulni fog.

Az ilyen beállítások legtöbb esetben a Title, Meta adatok, H1-H2 tagok beállítása, a www – www nélküli mód használata, a forráskód hibák javítása és a képek optimalizálása a pár fontosabb beállítás, a sok közül. Az elemzés nagyon sok mindent vizsgál, de nem minden szempont ugyan olyan arányban fontos, a helyezés javításához.


 

-       Linképítés


linképítésA linképítés a külső hivatkozásokkal történő helyezés javítás. A weblapnak más weblapokról szerzünk értékes hivatkozásokat, amiket a Google pozitívan értékel. Az általunk kiépített linkek, régi erős oldalakról származnak, sok esetben ehhez magas PageRank érték is társul.

Ezek a linkek releváns szöveg környezetbe vannak beleágyazva, így biztosítva a relevanciát.

 

 

 

Egy szép weblap még semmit nem ér

 

Nem elég egy esztétikus weblap, annak minden beállításának hibátlannak kell lennie ahhoz, hogy a keresőoptimalizálás is sikeres legyen és weblapunk előre kerüljön a keresőkben, a látogatók könnyedén megtalálják.

A sikerdíjas kereső optimalizálás első lépése a weblap elemzés, ahol felfedjük a weblap esetleges hibáit, és javítandó elemeit, amiket be kell állítanunk vagy ki kell javítanunk!

 

weblap elemzésA Google algoritmusa több mint 200 szempontot vizsgál annak érdekében, hogy a lehető legrelevánsabb weblapokat helyezze első oldalra egy adott keresőszóra.

A sikerdíjas keresőoptimalizálásban a relevanciára helyeződik a legnagyobb hangsúly.

A honlap keresőoptimalizálása összetett folyamat, melyet Onsite SEO módszerekkel, beállításokkal végzünk.

A Google keresőrobotok számára kell relevánssá tenni a honlapot.

A cél: a meghatározott irányelvek szerint kijavítani azon fontos elemeket, melyek lehetnek például a Title értékek, meta leírások a kulcsszavak beállításai vagy a tartalom írás.

A módszer viszonylag gyors eredményt hoz, melyhez további módszerek együttes alkalmazásával, mint például a PR linképítés még hamarabb hozzájuthatunk a várt helyezéshez.

Miután a fent említett fontos elemek megfelelően be vannak állítva, megkezdődhet a sikerdíjas kereső optimalizálás.

 

Mit kell a keresőoptimalizáláshoz tennie?

 

Ön meghatározza azokat a keresőszavakat, melyekre szeretne előrébb kerülni, mi pedig elvégezzük a sikerdíjas keresőoptimalizálást. Természetesen a keresőszavak kiválasztásában segítünk Önnek, így a lehető legjobb szavakra érdemes első körben keresőoptimalizálni a weblapot. Itt kérhet a sikerdíjas keresőoptimalizálásra árajánlatot. Katt ide.

 

Linképítés a keresőoptimalizálás egy része

 

Sikerdíjas és a havidíjas keresőoptimalizálás esetében linképítést is végzünk, ami egyedi tartalmú, a keresőszóra releváns, kb. 1000-1200 karakteres cikkek kihelyezését jelenti erős cikkmegosztókra, blogokra, híroldalakra, melyek képesek úgymond magukkal húzni az Ön oldalait is.

linképítésA magas PageRank értékű oldalak magas Google bizalommal is rendelkeznek, mely szükséges ahhoz, hogy a keresőszavakra a weblap előrébb kerüljön!

Az egyedi tartalmú cikkek mintegy 1000-1200 karakterben írják le a vállalkozása által kínált szolgáltatásokat, melyek relevánsak az adott kulcsszavakra.

 

Ezeket a minden hónapban megírt új cikkeket havi szinten felhelyezzük, magas PR értékkel rendelkező már említett cikkmegosztókra, blogokra, híroldalakra, melyek mindig más weblapon jelennek meg. A külső hivatkozások hatásaként előrébb kerül a keresőoptimalizált oldal.

A rendszeres munka meghozza gyümölcsét, így nem minden esetben szükséges hónapokat várni, akár rövid időn belül is előkelő helyet foglalhat el a Google találati listáján weboldala.

 

 

 


 

 

hwell
middlebg
 Gyimesi András+ © 2008 H-Well Kft. Minden jog fenntartva.